Teniu cap pregunta? Truqueu-nos

938973002 o 695516242 de 9h a 16h

També ens podeu enviar un mail a:

info@elpinar.cat

Fes una reserva a:

Reserva online

Pla de millores en les instal·lacions

PerMarc Pinar

Pla de millores en les instal·lacions

Pla de millores en les instal·lacions del Pinar 2016/2017

Canyelles, 29 de Setembre de 2016
Aquet projecte de millora neix de la demanda que les escoles han anat fent a les valoracions durant les seves estades, i que la direcció de la casa es pren molt seriosament, no només perquè ens agrada escoltar les valoracions que les escoles i els clients fan, sinó per l’esperit de millora i la necessitat de tenir una casa de colònies ben adaptada a totes les necessitats dels nens i adults que la visiten, també adaptem la casa per ser més eficient ja que hem canviat ja el 90% de la il·luminació de la casa per el sistema LED i incorporant sensors en alguns espais per a estalviar llum.
Tot i això, les obres de millora que s’estan duent a terme aquest final d’estiu i tardor, és, potser, la part més grossa del projecte i ens plau informar-vos que el pla de millores en les instal·lacions funciona a bon ritme,

La incorporació de baranes extres a totes les lliteres ja ha estat completat fent així les lliteres de la casa més segures per a tots els infants, especialment els d’Educació Infantil i Cicle inicial. Ara hi ha baranes i ambdós costats i escales, també als dos costats, però deixant una d’ elles amb l’espai necessari per a que els infants puguin pujar i baixar amb facilitat.

dsc_9387-001
dsc_9388-001

També esta pràcticament acabada la nova pista, convertint el camp de futbol de sorra en una pista amb un camp de futbol i un de handbol , quedant pendent només el pintat de les línies i l’acabament de la font d’aigua que hi haurà al final de la pista, més l’escala que facilita als usuaris poder desplaçar-se fins als lavabos exteriors sense haver de donar la volta per a tota la pista.

dsc_9400-001

Pista just abans de col·locar porteries

Pista just abans de col·locar porteries

Escala de la Pista als lavabos

Escala de la Pista als lavabos

També s’ha incorporat una barana a la zona de “la Pineda” per salvar un desnivell que hi havia fins als estenedors, separant així les dues zones.
dsc_9009-001

I actualment s’està treballant per eliminar els desnivells dels porxos de la casa creant un únic nivell on tindrem tots els porxos

Obres de millora de la zona de porxos.

Obres de millora de la zona de porxos.

Aquestes millores sumades amb les que es van realitzar durant el curs passat com la zona tancada de bosquet i l’acabament de les balles que delimiten el perímetre de la casa fent així uns espais exterior son els infants no es poden perdre o sortir del recinte exterior.
Esperem anar informant de més millores que volem realitzar abans del començament de temporada.

Fins ben aviat!

Please follow and like us:

Quant a l'autor

Marc Pinar administrator

Deixeu una resposta

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Instagram