Teniu cap pregunta? Truqueu-nos

938973002 o 695516242 de 9h a 16h

També ens podeu enviar un mail a:

info@elpinar.cat

Fes una reserva a:

Reserva online

Activitats Escolars:

Des de la Casa de Colònies oferim activitats des de P3 fins a ESO .

Cada any fem un seguit de renovacions de les activitats per tal de poder-les millorar tot escoltant aquells inputs que les escoles ens doneu any rere any.

L’equip de monitors tambè realitza cursos anuals per tal de mantenir-se al dia tant de les activitats pròpies de la casa així com dels nous models educatius.

Activitats lúdiques:
Oferim una sèrie d’activitats i eixos d’animació per colònies on l’objectiu principal es divertir-se, sense entrar en cap matèria del currículum escolar, però on treballem valors com, el Companyerisme, solidaritat, respecte a la natura, aprendre a conviure entre altres.Aquí trobareu un llistat amb les activitats lúdiques i per a quins cursos estan preparades.

Activitats didàctiques.
Son activitats o eixos d’animació per colònies, on treballem temes didàctics com ara l’astronomia, la natura, historia entre d’altres. Aquestes activitats també es revisen anualment per tal de poder nos adaptar al currículum escolar, també disposen d’una certa adaptació personalitzada depenent que hageu treballat a l’escola, si voleu fer servir l’activitat com a introducció a un tema nou, o com a cloenda d’un tema que heu treballat tot el trimestre.Aquí trobareu un llistat amb totes les activitats didàctiques.

 

Translate »
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Instagram