Teniu cap pregunta? Truqueu-nos

93.010.71.90-695.51.62.42 

Horari atenció :

De Dilluns a Divendres de 9 a 16h

Demana informació a

info@elpinar.cat

Pluja d’estels dia 5 maig de matinada

PerEl Pinar

Pluja d’estels dia 5 maig de matinada


La propera matinada es podrà viure la pluja d’estels més important de la primavera. Es tracta dels eta-Aquàrids, uns estels fugaços vinculats al famós cometa Halley, que va visitar la Terra per última vegada l’any 1986

include penile pain, penile numbness, bruising and sildenafil Except for increased error scores in color discrimination tests (assessed by means of Farnsworth-Munsell 100 Hue test) reported for sildenafil 100 mg, one hour and two hours post-dose, no specific effects on visual function were seen at the therapeutic dosages..

. Malgrat que el cometa ara es troba més enllà d’Urà, el rastre de pols arriba al planeta dues vegades a l’any: al maig i a l’octubre. Conjuntament amb els Perseids o llàgrimes de Sant Llorenç de l’estiu, són les grans pluges d’estels de cada any.

Per veure aquest fenomen, que serà visible en qualsevol punt de Catalunya amb poca contaminació lumínica, cal mirar cap al sud-est. Malgrat que durarà tota la nit de dijous a divendres, el màxim es produirà cap a les quatre de la matinada, amb fins a 60 estels fugaços per hora.

foto nasa

Quant a l'autor

El Pinar administrator

1 comment so far

DaniPublicat al6:48 pm - maig 5, 2016

Encara recordo, amb set anys pujar al terrat de casa i veure passar el cometa Halley… Quina passada!!! Aviam si ho puc veure des-de França

S'han tancat els comentaris.

Translate »
RSS
Follow by Email
Instagram