Teniu cap pregunta? Truqueu-nos

93.010.71.90-695.51.62.42 

Horari atenció :

De Dilluns a Divendres de 9 a 16h

Fes la teva Sol·licitud

online

Activivitats didàctiques


Escola del Cel

EI, CI, CM, CS, ESO

Descobrim el nostre Sistema Solar i el nostre Univers! A travès del nou planetari inflable del Pinar amb totes les constel·lacions conegudes
Observarem el Sol amb els nostres telescopis i amb el casc d’astronauta, i si la nit acompanya, podrem veure la Lluna, Júpiter o Saturn depenent les edats.
També ens prepararem per a ser uns bons exploradors de l’espai(EI CI) o potser haurem de demostrar la nostra perícia a l’Oca d’Astronomia on haurem de superar proves físiques i de coneixements (CI,CM,CS).
A més crearem les nostres pròpies brúixoles per aprendre a ubicar-nos aquí i a l’Univers!
Per als mes grans (ESO) disposem d’un Crèdit de Síntesi d’Astronomia.

 

Escola de Natura

EI, CI, CM, CS

Cada cop més ens hem de conscienciar del poc entorn natural que ens queda i com cuidar d’aquest, però per a poder fer-ho

primer hem d’aprendre a orientar-nos al bosc, utilitzar mapes de coordenades, identificar plantes i

aprendre a trobar els punts de risc d’incendi al bosc i com protegir-nos. Tot això i molt més es el què podrem realitzar a l’Escola de Natura. Activitat que ha comptat amb el suport dels membres de L’ADF de Canyelles (Agrupament de Defensa Forestal).

 

 

 

 

 

 

Escola d’arqueologia

CM CS

Començant amb l’assentament arqueològic d’Olèrdola, un dels emplaçaments amb més història de Catalunya i en mans de l’Oliana Ponts, l’arqueòleg d’Olèrdola, aprendrem la història del ibers, els cessetans i romans fins a l’actualitat.

Aprendrem a llegir el paissatge i identificar les diferents etapes de la història i de com els humans administrem el nostre entorn natural, nucli urbà, conreus, boscos..

i com tot bon arqueòleg haurem de caminar i aprendre a orientar-nos!

 

Escola de l’aigua

EI CI

L’aigua es un bé escàs, i cada cop més , l’aigua representa més del 70% de la nostra superfície i tots els èssers vius necessitem de l’aigua per a poder sobreviure.

Però, és tota l’aigua del planeta apta per al nostre consum?

Quina aigua podem veure?
Hi ha sempre la mateixa aigua o cada cop n’hi ha menys?
Totes aquestes preguntes i més les podrem respondre si estudiem l’aigua a fons i coneixem el cicle de l’aigua .
Per sort comptarem amb l’ajuda d’un personatge misteriós del futur que ens ajudarà a salvaguardar l’aigua del nostre planeta blau.

Translate »
Follow by Email
Instagram
WhatsApp