Teniu cap pregunta? Truqueu-nos

93.010.71.90-695.51.62.42 

Horari atenció :

De Dilluns a Divendres de 9 a 16h

Fes la teva Sol·licitud

online

Activitats Escolars:

Des de la Casa de Colònies oferim activitats des de P3 fins a ESO .

Cada any fem un seguit de renovacions de les activitats per tal de poder-les millorar tot escoltant aquells inputs que les escoles ens doneu any rere any.

L’equip de monitors també realitza cursos anuals per tal de mantenir-se al dia, tant de les activitats pròpies de la casa, així com dels nous models educatius.

 

Activitats lúdiques:
Oferim una sèrie d’activitats i eixos d’animació per colònies on l’objectiu principal és divertir-se, sense entrar en cap matèria del currículum escolar, però on treballem valors com: el companyerisme, la solidaritat, el respecte a la natura, aprendre a conviure entre d’altres. Aquí trobareu un llistat amb les activitats lúdiques i per a quins cursos estan preparades.
Són activitats o eixos d’animació per colònies on treballem temes didàctics com ara l’astronomia, la natura, la història entre d’altres. Aquestes activitats també es revisen anualment per tal de poder-nos adaptar al currículum escolar. També disposen d’una certa adaptació personalitzada depenent del què hagueu treballat a l’escola. Si voleu fer servir l’activitat com a introducció a un tema nou, o com a cloenda d’un tema que heu treballat tot el trimestre. Aquí trobareu un llistat amb totes les activitats didàctiques.

Per a més informació o accedir als dossiers clicleu aquí .

[FinalTilesGallery id=’6′]

Translate »
Follow by Email
Instagram
WhatsApp