Teniu cap pregunta? Truqueu-nos

93.010.71.90-695.51.62.42 

Horari atenció :

De Dilluns a Divendres de 9 a 16h

Fes la teva Sol·licitud

online

Novetats 2023

PerEl Pinar

Novetats 2023

Com ja sabeu durant els mesos d’hivern és quan podem fer les millores a la casa, si si ! Aquelles millores que tant clients com el propi personal de la casa ens suggeriu i nosaltres intentem complir per fer, entre totes, una instal·lació millor.

Aquest any però, hem complert una millora que fa anys que arrosseguem, es pot dir que ens l’heu demanat a crits, no ha sigut fàcil ja que nosaltres no disposem de subvencions per fer aquest tipus de millora però aquí està! I és la reducció de soroll al menjador de la casa.

Però no ens avancem! Us deixem un llistat de les millores:

1. Reducció reverberació al menjador
2. Internet amb fibra , millora del Wifi per a clients
3. Plaques solars
4. Planta baixa observatori
5. Rehabilitació vestíbuls principals

I ara si el detall de les millores:

Reducció de la reverberació del so al Menjador de la Casa

Aquesta millora que fa anys que arrossegàvem degut a diferents problemes tan pel que fa pressupost com ara la complicació tècnica dels materials que podem utilitzar en un espai com el nostre, tant per durabilitat del material en una casa de colònies com per la seguretat dels usuaris i usuàries.
Què implica aquesta reducció?
Ho notareu de seguida, el so de les veus i del soroll en general estarà més apagat, donant un ambient més càlid a nivell sonor que abans on el so reverberava per tot el menjador creant un so estrident tothom coneixem durant les estones d’àpats, ara això ja s’ha acabat.
La reducció es del 66 %

Internet amb Fibra, millora del Wifi

Fins ara, com alguns ja sabeu, pujar les fotos de les colònies a les webs de l’escola o a les xarxes socials o treballar remotament era tot una experiència de lentitud, teníem internet ADSL amb un màxim de 5 Mb el dia que teníem mes sort, ara això ha canviat, ja que ens hem instal·lat fibra i millorat les connexions Wifi per a clients i professorat creant un perfil Wifi on us serà més ràpid pujar fotos o baixar documents .

Plaques solars
Si, ja les vam estrenar el curs passat amb la temporada ja començada. Ja fa 8 mesos que estan funcionant, però ara ja podem explicar-vos la experiència que hem tingut.
No s’escapa que tot i el motiu més evident és la reducció de la creixent factura de la llum, l’altre motiu, i el més important, és aconseguir una casa més respectuosa amb el planeta reduint el consum elèctric que prové de les centrals.
Aquesta mesura seria menys efectiva si no hagéssim estat implementant llums automàtiques en alguns punts de la casa tant detectors crepusculars a les llums exteriors com detectors de moviment en alguns punts en concret com els lavabos de la planta baixa i exteriors i la idea és seguir en aquesta línia i aconseguir reduir el consum elèctric en aquells punts de la casa amb més ús.

L’observatori:

Una altra millora que hem estat realitzant aquest hivern és la planta baixa de l’observatori, li hem donat un disseny més actual per a les activitats d’astronomia que realitzem amb la canalla, on apart de tenir un “look” més modern i agradable , ens servirà per poder explicar les característiques de la Lluna als més menuts. Aquest espai ha estat reformat amb la col·laboració d’una artista de la zona que ha sabut transmetre allò que buscàvem per aquest lloc tant especial. Ha convertit un dels racons més visitats per totes i tots vosaltres en un espai únic i molt especial.

Renovació dels vestíbuls principals.

Com ja sabeu Els Orígens de la nostra casa són els d’una masia Pairal denominada Cal Duran i data del S.XVIII.
Això, apart de ser una dada curiosa, ens indica que és una casa amb molts anys a l’esquena i que ha calgut anar renovant cada any.
Els vestíbuls principals de la casa tenien unes parets amb un revestiment de fusta que amb el pas del temps s’havia fet malbé i estava ja força deteriorat.
Així que hem decidit renovar-los substituint-los per un material natural i sostenible com és la pedra, donant un aire més rústic però a la vegada més durador i sòlit que esperem aguanti 3 segles més.

Quant a l'autor

El Pinar administrator

Translate »
Follow by Email
Instagram
WhatsApp