Teniu cap pregunta? Truqueu-nos

93.010.71.90-695.51.62.42 

Horari atenció :

De Dilluns a Divendres de 9 a 16h

Fes la teva Sol·licitud

online

L’equip de Monitors

Monitors/es

Formació ,Experiència, Motivació

L’equip de monitors de la casa és un equip de professionals del temps lliure i estarà la major part del temps amb els nens tant en les activitats com en el temps lliure.
Cada monitor serà responsable d’un grup reduït de nens/es, d’aquesta manera serà el punt de referència per als nens/es i el monitor podrà donar una atenció més personalitzada als infants al seu càrrec.
El responsable de monitors serà la persona que coordinarà totes les activitats i vetllarà pel bon funcionament d’aquestes, també és la persona que fa de pont entre l’equip de monitors i els mestres, donant així la tranquil·litat de que totes les necessitats del grup quedin ben ateses.
Els nostres monitors i monitores tenen més de 6 anys d’experiència, amb títols de monitor de lleure o de director, titulats o estudiants educadors socials, mestres titulats, postgraus d’expressió i comunicació o de pedagogia entre altres, tots vinculats en el món de l’educació.
Com totes les empreses també tenim personal nou, però sempre mantenim una ràtio coherent en aquests casos.
Els Nostres monitors fan formació anualment per les activitats que realitzem, així com renovar els dossiers interns d’activitats per tal d’incloure any rere any aquelles millores que les escoles ens proposeu així com les pròpies millores que els monitors proposen, per mantenir un bon nivell en les nostres activitats.

Formació
 

Realitzem cursos anualment per tat d’aprendre noves coses com ara,
Cursos d’astronomia, de dinàmiques de grup, seguretat i prevenció entre altres.

Actualment estem preparant dos cursos, un d’educació emocional amb ELNA
entitat molt reconeguda a Vilanova i la Geltrú.
Així com un Curs de d’autoprotecció i prevenció als boscos del Garraf que estarà dissenyat per l’ADF de Canyelles.

Experiència
 

El nostre equip està format per monitors/es amb experiència tant en el camp pràctic com el teòric, Portem acumulats molts anys d’experiència treballant amb infants i joves i el nostre equip de monitors treballa només en la nostra casa de colònies, així adquirint una experiència molt personalitzada de la nostra manera de treballar

by specialized testing and should be treated by an viagra for sale follow-up include:.

. Els nostres monitors/es disposen de carnet de monitors o directors o estan estudiant o titulats en magisteri, pedagogia, psicologia o educació social entre altres.

Motivació
 

Els nostres monitors/es majoritàriament provenen del món dels esplais i agrupaments, i tendeixen a valorar la seva professió com una vocació, on els agrada poder educar als infants i joves des del punt de vista del Lleure, fent animacions i pensant activitats per fer riure als infants tot aprenent conceptes com el de protegir la natura, conviure i compartir amb els companys, entre molts altres valors típics de l’educació en el lleure català.
L a majoria han fet o segueixen fent voluntariat en el món de l’educació en el lleure.

Translate »
Follow by Email
Instagram
WhatsApp