Teniu cap pregunta? Truqueu-nos

93.010.71.90-695.51.62.42 

Horari atenció :

De Dilluns a Divendres de 9 a 16h

Demana informació a

info@elpinar.cat

Pla de millores, uns mesos desprès

PerEl Pinar

Pla de millores, uns mesos desprès


Ara tot fa uns mesos, a l’hivern passat, el Pinar va fer un gran esforç en renovar part de les seves instal·lacions, fent del vell camp de futbol de sorra una gran pista poliesportiva on s’hi poden practicar diferents disciplines.

Grups de patinatge i Hoquei son dels principals beneficiats, però els clubs de futbol i basquet també, ja que es pot utilitzar la pista per deferents camps a la vegada.

La gran porxada també ha estat un èxit, on ara si poden fer tallers o disposar d’un espai ample a l’ombra els dies de sol .

Les noves baranes i armaris a les habitacions també han estat un èxit, ja que per primera vegada no hi ha hagut cap caiguda de llitera en tota una temporada, i els nous armaris collats donen molta més seguretat quan posem tota la roba de les colònies d’estiu de 10 dies.

També hem renovat el Wifi, on donem servei tant a clients, nens o professorat amb diferents wifis privats i configurats per a cada necessitat.
El canvi a llum LED a la casa també esta completat fent així una casa mes eficient i respectuosa amb el medi ambient

for 5 days), produced a 182% increase in sildenafil systemic exposure after a 100 mg single dose, without any associated hemodynamic changes. viagra for men Endocrine.

.

Tot i això no en tenim prou i volem seguir millorant la casa i les activitats, d’aquí poc us informarem de les millores que volem fer aquest any.

Quant a l'autor

El Pinar administrator

Translate »
RSS
Follow by Email
Instagram