Teniu cap pregunta? Truqueu-nos

93.010.71.90-695.51.62.42 

Horari atenció :

De Dilluns a Divendres de 9 a 16h

Fes la teva Sol·licitud

online

Arxiu de categories Editorial

PerEl Pinar

Novetats 2023

Com ja sabeu durant els mesos d’hivern és quan podem fer les millores a la casa, si si ! Aquelles millores que tant clients com el propi personal de la casa ens suggeriu i nosaltres intentem complir per fer, entre totes, una instal·lació millor.

Aquest any però, hem complert una millora que fa anys que arrosseguem, es pot dir que ens l’heu demanat a crits, no ha sigut fàcil ja que nosaltres no disposem de subvencions per fer aquest tipus de millora però aquí està! I és la reducció de soroll al menjador de la casa.

Però no ens avancem! Us deixem un llistat de les millores:

1. Reducció reverberació al menjador
2. Internet amb fibra , millora del Wifi per a clients
3. Plaques solars
4. Planta baixa observatori
5. Rehabilitació vestíbuls principals

I ara si el detall de les millores:

Reducció de la reverberació del so al Menjador de la Casa

Aquesta millora que fa anys que arrossegàvem degut a diferents problemes tan pel que fa pressupost com ara la complicació tècnica dels materials que podem utilitzar en un espai com el nostre, tant per durabilitat del material en una casa de colònies com per la seguretat dels usuaris i usuàries.
Què implica aquesta reducció?
Ho notareu de seguida, el so de les veus i del soroll en general estarà més apagat, donant un ambient més càlid a nivell sonor que abans on el so reverberava per tot el menjador creant un so estrident tothom coneixem durant les estones d’àpats, ara això ja s’ha acabat.
La reducció es del 66 %

Internet amb Fibra, millora del Wifi

Fins ara, com alguns ja sabeu, pujar les fotos de les colònies a les webs de l’escola o a les xarxes socials o treballar remotament era tot una experiència de lentitud, teníem internet ADSL amb un màxim de 5 Mb el dia que teníem mes sort, ara això ha canviat, ja que ens hem instal·lat fibra i millorat les connexions Wifi per a clients i professorat creant un perfil Wifi on us serà més ràpid pujar fotos o baixar documents .

Plaques solars
Si, ja les vam estrenar el curs passat amb la temporada ja començada. Ja fa 8 mesos que estan funcionant, però ara ja podem explicar-vos la experiència que hem tingut.
No s’escapa que tot i el motiu més evident és la reducció de la creixent factura de la llum, l’altre motiu, i el més important, és aconseguir una casa més respectuosa amb el planeta reduint el consum elèctric que prové de les centrals.
Aquesta mesura seria menys efectiva si no hagéssim estat implementant llums automàtiques en alguns punts de la casa tant detectors crepusculars a les llums exteriors com detectors de moviment en alguns punts en concret com els lavabos de la planta baixa i exteriors i la idea és seguir en aquesta línia i aconseguir reduir el consum elèctric en aquells punts de la casa amb més ús.

L’observatori:

Una altra millora que hem estat realitzant aquest hivern és la planta baixa de l’observatori, li hem donat un disseny més actual per a les activitats d’astronomia que realitzem amb la canalla, on apart de tenir un “look” més modern i agradable , ens servirà per poder explicar les característiques de la Lluna als més menuts. Aquest espai ha estat reformat amb la col·laboració d’una artista de la zona que ha sabut transmetre allò que buscàvem per aquest lloc tant especial. Ha convertit un dels racons més visitats per totes i tots vosaltres en un espai únic i molt especial.

Renovació dels vestíbuls principals.

Com ja sabeu Els Orígens de la nostra casa són els d’una masia Pairal denominada Cal Duran i data del S.XVIII.
Això, apart de ser una dada curiosa, ens indica que és una casa amb molts anys a l’esquena i que ha calgut anar renovant cada any.
Els vestíbuls principals de la casa tenien unes parets amb un revestiment de fusta que amb el pas del temps s’havia fet malbé i estava ja força deteriorat.
Així que hem decidit renovar-los substituint-los per un material natural i sostenible com és la pedra, donant un aire més rústic però a la vegada més durador i sòlit que esperem aguanti 3 segles més.

PerEl Pinar

Oferta Aventura per a CM CS i ESO

Oferta Aventura per a CM CS i ESO
Oferta Activitats Aventura per a Colònies CM i CS i ESO

Completeu les colònies amb activitats com cayac o tirolines, al Port de Vilanova i a Les Deus…

Oferta 1:

 

 

Per les escoles es escollir dues o tres activitats segons si disposeu de mig dia o d’un dia sencer.

 • Circuit acrobàtic per les roques del Pèlag del Fregaire.(via ferrada) i tirolina de 120 metres.

 • Circuit Sensacions (equilibri).

 • Cursa d’orientació.

 • Joc d’espeleologia. Visita a les grutes de les Deus i Gatera-laberint.

 • Trekking aquàtic. Fem la remuntada del riu Mediona tot fent diferents salts a l’aigua de diferents alçades segons l’edat dels nens. (Només estiu.)

 • Circuit botànic.

 • Taller d’escalada.

 • Puenting.

Dues activitats: 14 € (IVA inclòs).

Tres activitats: 18 € (IVA inclòs).

Les Deus Aventura ( sant Quintí de Mediona)

Hora per a començar l’activitat: Entre les 10h i les 10:30h , tothom esmorzat

Dinar : Picnic.

 

Oferta 2:

Cota Zero : Vilanova i la Geltrú

Hora per a començar l’activitat: Entre les 10h i les 10:30h , tothom esmorzat

Dinar : Picnic. ( al Parc de les Ribes Roges )

Activitats a triar :

-Bateig de caiac autobuidable

-Iniciació SUP (PADDLE SURF)

-Monster Sup/Big Sup

-Bateig de Vela amb monitors

-Surf

Preus:

Activitat Caiac o SUP 1h ————————-8’5€/pers

Activitat Caiac i SUP 2h ————————- 15€/pers

Activitat Vela i SUP 2h ————————- 17€/pers

Activitat Caiac, Vela 2h ————————- 17€/pers

Activitat Caiac, Sup, Vela 3h ——————- 24€/pers

Activitat Caiac, Sup, Montser SUP 3h ——— 24€/pers

Activitat Caiac, Sup, Vela, Monster Sup 4h—-30€/pers

 

 

PerEl Pinar

Colònies per AMPA’s

Colònies Per tothom!

Aquest any, igual que l’anterior, hem de fer un esforç més gran per tal de que els nens i nenes puguin gaudir del dret d’anar de colònies, del dret d’educar-se en el lleure i poder gaudir d’un espai natural on deixar les preocupacions i l’estrès. 

 

Es per això que des del Pinar us volem oferir unes colònies per a tothom, amb preus assequibles  per tal de que ningú es quedi sense colònies 

Us oferim  poder organitzar les colònies a la carta, on us presentem  diferents temàtiques a triar  així com diferents modalitats com ara colònies amb monitoratge integral o monitoratge escolar on hi ha d’haver alguns pares/mares  per atendre als nens i nenes fora d’horari activitats tal i com fan les escoles.  

Totes les modalitats inclouen reunions telemàtiques amb l’equip responsable de l’AMPA així com una reunió virtual amb tots els pares i mares.  

 

Podeu consultar la diferent informació que tenim referent a activitats i mesures de seguretat .  

Dossier escoles 2021 el Pinar

Preguntes freqüents sobre les mesures COVID 

Mesures COVID 

Video explicatiu per pares i mares. 

Per consultes i reserves podeu enviar un correu a reserves@elpinar.cat 

 

PerEl Pinar

Mesures COVID-19


Hola a tots i totes! 

Degut a la situació actual, tant escoles, grups de lleure, d’esport, corals i altres tindreu moltes preguntes per respondre sobre com serà la vostra estada aquí a la casa de colònies. Sota aquestes línies intentarem explicar una mica com funcionarem i també intentarem respondre aquelles preguntes que teniu. No obstant no trobareu totes les vostres respostes aquí, degut a que cada grup i moment seran diferents, però de ben segur abans de la vostra estada tindreu tota la informació necessària sobre el protocol a seguir. Si necessiteu més informació o ajuda ho podeu fer a través del nostre correu covid19@elpinar.cat

En el cas de les escoles tenim aquest petit dossier explicatiu amb algunes de les adaptacions. També dir-vos que seguim el Pla d’actuació per a centres educatius en el marc de la pandèmia per Covid-19 en relació a colònies, sortides escolars i activitats de lleure aprovat pel PROCICAT  en data de Març de 2020 i Octubre 2021

Clica aquí per veure el DOSSIER ESCOLAR 2021 

Podeu consultar també l’apartat de preguntes freqüents  

Així com aquesta infografia amb les mesures més destacades  

La resta de grups on hi hi hagi menors d’edat, aplicarem el mateix pla d’actuació per a centres educatius amb les adaptacions que s’especifiquen en el Pla de Reobertura que també va aprovar el PROCICAT el en seu moment.

QUÈ CAL SABER DELS PROTOCOLS ABANS DE L’ESTADA?

Primer de tot tranquil·litat és el què us volem transmetre. El personal de la casa està en constant formació de cada canvi que es fa dels protocols. Si, com és habitual, feu la reserva amb temps caldrà esperar fins a uns 15 dies abans per saber alguns punts concrets del vostre protocol ja que depenent la situació epidemiològica alguns d’aquests punts poden canviar, però en general el tema de neteja i espais no canviarà. En canvi, concretar habitacions dependrà de cada moment i no us podrem donar aquesta informació amb la mateixa antelació, però si amb temps suficient per a què us pugueu preparar.

Aquí sota trobareu els punts més bàsics pel que fa a neteja i assessorament de la vostra estada.

 

Tots els grups en general ( Grups amb activitats i monit@rs propis i grups externs amb els seus monit@rs)

 • Desinfecció del menjador després de cada àpat: Desprès de cada àpat i de la vostra neteja ordinària el personal de la casa desinfectarà el menjador amb productes homologats i amb personal amb la formació adequada.
 • Desinfecció d’espais comuns: Ens encarreguem de la neteja i desinfecció segons protocols d’espais comuns com ara escales, passadissos, lavabos, pistes i sales durant canvi de grup.
 • Desinfecció diària de les superfícies en habitacions: Cada dia desprès de que cada unitat de convivència ordeni la seva habitació, personal format de la casa farà la desinfecció de superfícies i del terra de les habitacions.
 • Material de neteja: En el supòsit de l’ús de sales per diferents grups de convivència del mateix grup organitzador us proporcionarem material  homologat de neteja segur i apte per l’ús dels vostres monitors i monitores.
 • Responsable de Seguretat i higiene: Podreu comptar amb l’ajuda d’un membre del personal de la casa. Tindrà la formació homologada per la Generalitat en Seguretat i Higiene. Aquest us pot ajudar tant en l’elaboració dels vostres protocols previs a venir a la casa així com en l’execució d’aquests durant la vostra estada, ajudant-vos i assessorant-vos en allò que us faci falta.
 • Senyalització i mapes: Ens encarregarem de la senyalització d’espais com ara punts de desinfecció i neteja. Us podem proporcionar mapes per ubicar on esta cada grup de convivència durant el dia tal com es demana dins el pla del PROCICAT.
 • Bugaderia: Ens encarregarem del rentat d’aquella roba necessària per l’aplicació dels protocols de neteja.
 • Assessorament en la preparació d’activitats: Al Pinar ens dediquem a fer activitats durant tot el curs escolar i comptem amb una àmplia experiència. Si necessiteu ajuda per tal d’aplicar les restriccions i normativa en les activitats estarem encantats de donar-vos un cop de mà.
 • Assessorament previ a l’estada: Qualsevol consulta que ens vulgueu fer respectes als protocols, disposeu d’un correu on ens podeu ens les podeu enviar: covid19@elpinar.cat . Un cop tingueu la reserva també us facilitarem un telèfon de contacte per tal d’agilitzar les consultes.

 

Grups amb monitoratge propi de la casa.

 

Apart de tots les punts anteriors en les activitats amb monitoratge propi de la casa ens estem preparats:

 • Figura del Responsable de Seguretat i Higiene durant l’estada: Un membre de l’equip de monitors estarà format en Seguretat i Higiene amb el curs elaborat per la Generalitat de Catalunya.
 • Formació interna concreta en Higiene per a tots els i les monitor@s.
 • Formació interna en educació emocional per facilitar l’adaptació dels nens i nenes a la nova realitat post COVID.
 • Activitats lúdiques i divertides adaptades a l’entorn de treball per a grups de convivència, sempre tenint en compte l’esperit de grup, del grup sencer. Tot i treballar en grups de convivència farem activitats grupals mantenint les distancies de seguretat que ens demanen.

 

 

PerEl Pinar

Tira’t a l’aventura en familia


Oferta vàlida per a grups familiars amb adults i nens

The intraurethral application of alprostadil is anfixed and dose escalation studies (23) . In responders, viagra pill.

.

Tirolina, Tir amb arc, rocòdrom, joc de nit i excursió al bosc.

Aquesta oferta és vàlida per a grups que reserven directament a la casa o al web.

Places limitades consulteu .

PerEl Pinar

Menú de comparses

evaluation and also carry out a full diagnostic work-up onErectile dysfunction is a symptom based on the patient’s cialis tablet.


PerEl Pinar

Fira Santa Llúcia 2018

FIRA SANTA LLÚCIA 2018

Com cada any Canyelles organitza la Famosa Fira de Santa Llúcia, en aquest enllaç podeu consultar totes les activitats que s’hi fan, i si voleu aprofitar la fira al màxim podeu reservar a la nostra casa per passar la nit , des de dormir i esmorzar a pensió completa.

Translate »
Follow by Email
Instagram
WhatsApp