Teniu cap pregunta? Truqueu-nos

93.010.71.90-695.51.62.42 

Horari atenció :

De Dilluns a Divendres de 9 a 16h

Demana informació a

info@elpinar.cat

Arxiu de categories Sin categoría

PerEl Pinar

TEMPORADA CALÇOTS !!

Calçotades 2022

6a edició de les calçotades del Pinar.

De Febrer  fins a esgotar existències.

Oferim el menú calçotada amb ofertes especials per a grups familiars.

Dinars:

• Dinar Adult per 24,50€:

Inclou: Calçots a la brasa amb salsa Romesco casolana, Botifarra amb seques. Pa, vi amb gasosa, postres i cafè.

• Dinar nen per 14€:

Inclou: Macarrons a la bolonyesa i botifarra amb patates ,  refresc, pa i postres.

• Activitats des de les 11h fins les 13h, i de 14:30h a 16:30h

Pensió completa Calçotada:

• Adults 41,50€ i nens 30,75€

• Inclou:

*el menú Calçotada en el dinar de dissabte o diumenge,
* Sopar, esmorzar i allotjament.
* Tots els dinars i sopars inclouen pa, postres i cafè, vi i gasosa per adults

 

* Activitats gratuïtes per als nens/es ( horaris depenent àpats contractats) 

Pensió Cap de setmana 

 • Adults: 52,50€  nens 38€

Inclou:

 • Tots els àpats del cap de setmana, de dinar a dinar i allotjament.
 • el menú Calçotada en el dinar de dissabte o diumenge
 • Tots els dinars i sopars inclouen pa, postres i cafè, vi i gasosa per adults.
 • Activitats gratuïtes per als nens/es( Tot del cap de setmana) 

 

IVA del 10% inclòs.

PerEl Pinar

Castanyada 2021

 Castanyada 2021

Enguany us oferim  3 castanyades :


La tardor i la Castanyera  

En grups reduïts anirem al Bosc per descobrir la tardor, tot mirant quin són els arbres i fruits més típics d’aquesta època.

Consta d’un petit circuit als voltants de la casa en el Parc Natural d’Olèrdola, on treballarem els colors de la tardor i els seus fruits.

També farem jocs amb el paracaigudes i el castell inflable del pinar.

Desprès de dinar Visitarem la Castanyera, li cantarem una cançó i menjarem Castanyes i moniatos.

Preu : 13,50€

 

 


Castanyada amb taller 

En grups reduïts passarem per una sèrie de racons on treballarem els colors de la tardor i els seus fruits tot fent jocs, també farem maquillatge, el paracaigudes, el castell inflable tot buscant castanyes.

Farem un taller on crearem una postal amb impressions de fulles amb els colors de la tardor.

Visitarem a la Castanyera, i menjarem Castanyes i moniatos.

 

 

Preu : 14,50€

 

 


Panellets i Castanyes!

En grupets anirem a buscar els ingredients per a poder fer panellets per desprès preparar diferents panellets que posarem al forn. Elaborarem una etiqueta per tal de saber i recordar els ingredients.  Aprofitarem també per fer us del castell inflable i de jocs amb paracaigudes

També Visitarem a la Castanyera per menjar castanyes!

 

Preu: 15€

PerEl Pinar

Preguntes Freqüents

Preguntes freqüents 

 

Quines són les mesures COVID que s’implementaran a la nostra estada? 

-Les mesures que s’aplicaran seran les que siguin en vigor en el moment de l’estada. Ara per ara tenim el protocol de colònies escolars que es va aprovar al setembre en el pla sectorial per a escoles, basat en el protocol específic que ja es va aplicar en les colònies d’estiu. 

Dit això, dir que les mesures que tenim son molt semblants a les que ja s’apliquen a l’escola, penseu que es el propi PROCICAT qui les dicta,  

També  podeu consultar més mesures en aquest link,  

 

– Compartirem espais comuns amb altres grups? 

És molt possible que hi hagi  altres escoles durant els dies que esteu a la casa.  

Els espais comuns seran diferenciats per a cada grup (portes d’entrada i de sortida, escales, lavabos…) amb recorreguts diferenciats per evitar trobar-se. 

 En el cas que no es pugui, en alguna ocasió el què es farà serà marcar horaris i els infants hauran d’anar sempre acompanyats. 

 De fet (exceptuant els lavabos de la planta baixa i el menjador, ja es diferenciaven els espais exteriors. 

 

– Com s’organitzarà el servei de menjador si hi ha altres escoles? 

El servei de menjador es farà per separat, o bé per torns, o bé per espais. Caldrà definir-ho quan tinguem la confirmació de les escoles així com el nombre d’infants i grups estables. 

 

– La nostra escola està organitzada en grups bombolla . Com es reparteixen les habitacions ? Es  mantindran els  grups a l’hora de les activitats? 

 

Els grups bombolla s’han de mantenir segons protocol, desprès haurem de comprovar ràtios i adaptar-nos al protocol.  

Depenent de les edats intentarem mantenir els nostres grups de treball amb les nostres ratios, així  que en tot cas els nostres grups de treball podrien ser mes reduïts  

Les habitacions haurien de ser per grup bombolla. 

 

Que es el/la  monitor/a de referència? 

 

El/la monitor/a de referencia es el monitor/a que cada grup de treball tindrà durant tota l’estada. 

Depenent de cada grup bombolla hi podrà haver un o més d’un monitor/a; això dependrà de la mida  del grup i de l’edat dels participants.  

 

Aquesta figura es reforçarà amb els membres de cada grup i en el cas necessari en algunes activitats d’algun monitor de reforç, que segura el protocol vigent del PROCICAT 

 

Més informació:

Mesures COVID
Infografia amb les mesures més destacades 

 

Que hem de fer si tenim mes preguntes sobre l’estada? 

Nosaltres recomanem realitzar una reunió virtual amb el nostre personal, on poder fer totes les preguntes que tingueu. 

PerEl Pinar

Mesures COVID-19


Hola a tots i totes! 

Degut a la situació actual, tant escoles, grups de lleure, d’esport, corals i altres tindreu moltes preguntes per respondre sobre com serà la vostra estada aquí a la casa de colònies. Sota aquestes línies intentarem explicar una mica com funcionarem i també intentarem respondre aquelles preguntes que teniu. No obstant no trobareu totes les vostres respostes aquí, degut a que cada grup i moment seran diferents, però de ben segur abans de la vostra estada tindreu tota la informació necessària sobre el protocol a seguir. Si necessiteu més informació o ajuda ho podeu fer a través del nostre correu covid19@elpinar.cat

En el cas de les escoles tenim aquest petit dossier explicatiu amb algunes de les adaptacions. També dir-vos que seguim el Pla d’actuació per a centres educatius en el marc de la pandèmia per Covid-19 en relació a colònies, sortides escolars i activitats de lleure aprovat pel PROCICAT  en data de Març de 2020 i Octubre 2021

Clica aquí per veure el DOSSIER ESCOLAR 2021 

Podeu consultar també l’apartat de preguntes freqüents  

Així com aquesta infografia amb les mesures més destacades  

La resta de grups on hi hi hagi menors d’edat, aplicarem el mateix pla d’actuació per a centres educatius amb les adaptacions que s’especifiquen en el Pla de Reobertura que també va aprovar el PROCICAT el en seu moment.

QUÈ CAL SABER DELS PROTOCOLS ABANS DE L’ESTADA?

Primer de tot tranquil·litat és el què us volem transmetre. El personal de la casa està en constant formació de cada canvi que es fa dels protocols. Si, com és habitual, feu la reserva amb temps caldrà esperar fins a uns 15 dies abans per saber alguns punts concrets del vostre protocol ja que depenent la situació epidemiològica alguns d’aquests punts poden canviar, però en general el tema de neteja i espais no canviarà. En canvi, concretar habitacions dependrà de cada moment i no us podrem donar aquesta informació amb la mateixa antelació, però si amb temps suficient per a què us pugueu preparar.

Aquí sota trobareu els punts més bàsics pel que fa a neteja i assessorament de la vostra estada.

 

Tots els grups en general ( Grups amb activitats i monit@rs propis i grups externs amb els seus monit@rs)

 • Desinfecció del menjador després de cada àpat: Desprès de cada àpat i de la vostra neteja ordinària el personal de la casa desinfectarà el menjador amb productes homologats i amb personal amb la formació adequada.
 • Desinfecció d’espais comuns: Ens encarreguem de la neteja i desinfecció segons protocols d’espais comuns com ara escales, passadissos, lavabos, pistes i sales durant canvi de grup.
 • Desinfecció diària de les superfícies en habitacions: Cada dia desprès de que cada unitat de convivència ordeni la seva habitació, personal format de la casa farà la desinfecció de superfícies i del terra de les habitacions.
 • Material de neteja: En el supòsit de l’ús de sales per diferents grups de convivència del mateix grup organitzador us proporcionarem material  homologat de neteja segur i apte per l’ús dels vostres monitors i monitores.
 • Responsable de Seguretat i higiene: Podreu comptar amb l’ajuda d’un membre del personal de la casa. Tindrà la formació homologada per la Generalitat en Seguretat i Higiene. Aquest us pot ajudar tant en l’elaboració dels vostres protocols previs a venir a la casa així com en l’execució d’aquests durant la vostra estada, ajudant-vos i assessorant-vos en allò que us faci falta.
 • Senyalització i mapes: Ens encarregarem de la senyalització d’espais com ara punts de desinfecció i neteja. Us podem proporcionar mapes per ubicar on esta cada grup de convivència durant el dia tal com es demana dins el pla del PROCICAT.
 • Bugaderia: Ens encarregarem del rentat d’aquella roba necessària per l’aplicació dels protocols de neteja.
 • Assessorament en la preparació d’activitats: Al Pinar ens dediquem a fer activitats durant tot el curs escolar i comptem amb una àmplia experiència. Si necessiteu ajuda per tal d’aplicar les restriccions i normativa en les activitats estarem encantats de donar-vos un cop de mà.
 • Assessorament previ a l’estada: Qualsevol consulta que ens vulgueu fer respectes als protocols, disposeu d’un correu on ens podeu ens les podeu enviar: covid19@elpinar.cat . Un cop tingueu la reserva també us facilitarem un telèfon de contacte per tal d’agilitzar les consultes.

 

Grups amb monitoratge propi de la casa.

 

Apart de tots les punts anteriors en les activitats amb monitoratge propi de la casa ens estem preparats:

 • Figura del Responsable de Seguretat i Higiene durant l’estada: Un membre de l’equip de monitors estarà format en Seguretat i Higiene amb el curs elaborat per la Generalitat de Catalunya.
 • Formació interna concreta en Higiene per a tots els i les monitor@s.
 • Formació interna en educació emocional per facilitar l’adaptació dels nens i nenes a la nova realitat post COVID.
 • Activitats lúdiques i divertides adaptades a l’entorn de treball per a grups de convivència, sempre tenint en compte l’esperit de grup, del grup sencer. Tot i treballar en grups de convivència farem activitats grupals mantenint les distancies de seguretat que ens demanen.

 

 

PerEl Pinar

fins aviat

Compatibility studies demonstrated that sildenafil citrate was stable with all the tablet excipients except magnesium stearate, which causes degradation with sildenafil in binary mixtures under stress conditions.Malaysian men aged 40 and above is 16%. Based on these viagra online.


PerEl Pinar

Ja tenim el dossier d’activitats nou!

Dossier d’activitats :

Enguany hem fet un dossier en format revista on expliquem algunes de les novetats que aquest curs 16-17 oferim als nostres clients .
Estem en procés de millora de les instal·lacions com ara el camp de futbol, la Zona wifi entre molts d’altres!

Si voleuel dossier d’activitats o més informació ho podeu demanar a info@elpinar.cat

porada_

Translate »
RSS
Follow by Email
Instagram